Video: S1mple esitteli huikean oivalluksen – vastustaja astui pahasti ansaan

s1mple s1mplen

Natus Vinceren s1mple osoitti jälleen kerran sen, minkä vuoksi supertähti pelaa täysin omalla tasollaan peliä nimeltä CS:GO.

Natus Vincere kohtasi viime viikolla pelatussa ottelussa Gambitin, joka on tällä hetkellä maailmanlistan ykkösenä. Ottelu päättyi Natus Vinceren tylyyn 2-0-voittoon.

Nyt Twitterissä kiertää video ottelun toisesta kartasta, Trainista. Ei varmasti yllätä, että suorituksen arkkitehtinä toimii s1mple, joka osoitti poikkeuksellisen kovaa pelisilmää.

Supertähti pääsi yllättämään Gambit-pelurin selän taakse. S1mplen kärsivällisyys kuitenkin riitti ja hän tyytyi alkuun vain seurailemaan hetken aikaa perässä. Tämän jälkeen s1mpleltä nähtiin astetta erikoisempi teko, sillä mies heitti pistoolinsa pois ja aiheutti näin ollen vastustajalle äänen, joka sai Gambit-pelurin reagoimaan.

Tämä oli kuitenkin täysin tarkoitettu teko, sillä näin s1mplen tähtäimessä ollut vastustaja saatiin nurin ja samaan aikaan lanttu lensi suoraan maailman parhaan pelaajan jalkoihin. Mikäli s1mplen ensimmäinen reaktio olisi ollut ampuminen, niin lanttu olisi lentänyt väärään suuntaan, jolloin sen poimiminen olisi ollut huomattavasti helpompaa.

S1mple esitteli poikkeuksellista oveluutta

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: