Jättiyllätys! – S1mple palaa pelikentille lainasopimuksen turvin

S1mple NAVI joukkue

Supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev palaa takaisin CS-kentille odotettua nopeammin, kun Falcons kiinnitti miehen lainasopimuksella.

S1mplen paluu on vihdoin tapahtumassa, kun mies siirtyy kuukauden lainasopimuksella Falconsin riveihin. Pelurin piti alun perin palata askiin vasta Majorin jälkeen, mutta nyt supertähti nähdäänkin pelikentillä odotettua nopeammin.

S1mple korvaa Mohammad ”BOROS” Malhasin, joka joutuu siirtymään penkille. Penkityskäsky tuli pieleen mennen RMR-turnauksen jälkeen, kun saudirahoilla operoiva organisaatio ei onnistunut lunastamaan paikkaa Kööpenhaminan Majoreille.

Siirto on mielenkiintoinen myös siinä mielessä, että ukrainalaistähti tullaan todennäköisesti näkemään rifle-pelaajana. Falconsin AWP-pelaajan toimii nimittäin ENCEstä tuttu Alvaro ”SunPayus” Garcia, joka tuskin on vaihtamassa rooliaan.

Lainasopimuksen myötä s1mple nähdään mukana BLAST Premier Spring Showdownissa. Muita turnauksia ei kyseiselle jaksolle osu, joten lainasopimus kestää käytännössä karkeloiden ajan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet: