S1mple täysin pysäyttämätön – Natus Vincere juhlii IEM Colognen voittoa

s1mple s1mplen

Natus Vincere juhlii IEM Colognen mestaruutta, kun s1mple johdatti joukkueensa upeaan voittoon G2:sta.

Paljon odotettu IEM Cologne 2021 -turnaus on saatu päätökseen, kun Na`Vi höykytti G2:sta finaaliottelussa lukemin 3-0 (16-11, 16-14, 16-13). Ennakkoon ottelusta odotettiin tiukkaa vääntöä, joten 3-0-voitto on ehdottomasti yllätys, vaikka kartat olivatkin suhteellisen tiukkoja.

Vähemmän yllättäen s1mple sai turnauksen MVP-palkinnon, jota povattiin hänelle jo ennen ottelua. Ukrainalainen supertähti on pelannut jo pitkään aivan huikealla tasolla ja kruunasi turnauksensa pelaamalla myös huikaisevan finaalin.

Finaalissa s1mple operoi ratingilla 1,37 ja hänen statsinsa olivat 75-49. Lisäksi hän otti matsissa yhden ässän, jonka myötä hänestä tuli eniten ässiä (4) isoissa turnauksissa suorittanut pelaaja. Voidaan siis todeta, että mies oli täysin pysäyttämätön turnauksen alusta loppuun saakka.

Seuraavaksi luvassa on pelaajien tauko, joka kestää noin kuukauden. Seuraava jättiturnaus on elokuussa pelattava ESL Pro League, jossa myös ENCE nähdään mukana. Turnaus on tarkoitus pelata Maltalla LAN-muodossa, joten karkeloista on odotettavissa mahtavaa viihdettä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,,
Ottelut:
Mapit: ,,