S1mple rikkoi jälleen ennätyksen – nousi listan kärkeen MVP-palkinnoissa

S1mple NAVI joukkue

S1mple on yksi CS:GO-historian parhaista pelaajista. Ukrainalainen supertähti on voittanut huikean määrän sekä yksilö- että joukkuepalkintoja.

Vuosien 2018 sekä 2021 parhaimmaksi CS:GO-pelaajaksi valittu Oleksandr ”s1mple” Kostyliev onnistui jälleen rikkomaan yhden älyttömän ennätyksen. Tämä tapahtui BLAST Premier Spring Finalseissa, kun hän johdatti joukkueensa voittoon ja ansaitsi samalla turnauksen MVP-palkinnon.

Kyseinen titteli oli ukrainalaiselle jo 20., joten hänestä tuli tämän myötä eniten parhaan pelaajan palkintoja voittanut peluri. Aiemmin NAVIn tähtipelaaja oli tasoissa Nicolai ”dev1ce” Reedtzin kanssa, kun molemmilla oli pystejä kasassa 19 kappaletta.

Reedtz on paperilla ainoa, joka pystyy sivuamaan ennätystä lähtitulevaisuudessa, koska listan kolmannelta sijalta löytyvällä Mathieu ”ZywOo” Herbautilla on kasassa vasta 12 pystiä. Dev1ce on kuitenkin ollut useamman kuukauden poissa tositoimista ja hänen paluustaan ei ole tarkempaa tietoa.

Toki ZywOon kaltaisesta supertähdestä puhuttaessa on hyvä muistaa, että ei ole mahdotonta voittaa kahdeksaa MVP-palkintoa lyhyessä ajassa. Tämän voi todistaa myös s1mple itse, sillä hänen hallussaan on ennätys yhden vuoden aikana voitetuista parhaan pelaajan palkinnoista.

Kaikki varmasti arvaavatkin jo, että kyseinen ennätys on juurikin tuo heidät erottava kahdeksan kappaletta.


Pelaajat: