Video: S1mple taiteili uskomattoman 1v4 clutchin finaalissa

s1mple s1mplen

Natus Vinceren ukrainalaistähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev otti näyttävän 1v4 clutchin IEM Fall 2021 CIS -turnauksessa.

Ympäri maailmaa pelataan tällä hetkellä IEM Fall -turnauksia, joissa ratkotaan viimeiset paikat seuraavaan Majoriin. Useampi tontti on jo täytetty, mutta erityisesti Euroopassa on vielä paljon pelattavaa.

Yksi jo pelatuista turnauksista on CIS-alueen RMR-turnaus, jossa Gambit ja Natus Vincere taistelivat finaalissa vastakkain. Vähemmän yllättäen yksi ottelun valovoimaisimmista pelaajista oli Oleksand ”s1mple” Kostyliev, joka on myös yksi maailman parhaista pelaajista.

Lopulta supertähden uroteot eivät kuitenkaan tuoneet voittoa joukkueelle, sillä Gambit oli finaalissa parempi lukemin 2-0 (16-7, 16-11). Tästäkin huolimatta s1mple esitti ehdottomasti päivän hienoimmain suorituksen, kun hän onnistui nappaamaan todella upean 1v4 clutchin pislarundilla.

https://twitter.com/eslcs/status/1444640193177399299?s=21

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä!

Huomasitko tämän?: Kaikki suomalaisedusteisten joukkueiden pelit sekä linkit suomenkielisiin livestriimeihin löydät CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: