Video: DreamHackien MVP s1mple – uskomaton frägikooste turnauksesta

s1mple s1mplen

Natus Vinceressä pelaava s1mple oli järisyttävän kovassa vireessä, kun DreamHack Masters -turnaus päättyi joukkueen voittoon.

Aleksandr ”s1mple” Kostyliev on tuttu nimi kaikille CS:n seuraajille. Mies on yksi parhaista pelaajista, joita on koskaan nähty CS:GO-pelin parissa ja tahti ei ainakaan ole hiipumaan päin. Vaikka hän on ollut jo monta vuotta lajin kirkkaimpia tähtiä, on ikää s1mplellä vasta 23 vuotta.

Viimeisin taidonnäyte pelaajalta nähtiin, kun DreamHack Masters Spring 2021 -turnaus päättyi Natus Vinceren mahtavaan voittoon. Finaalissa joukkue oli täysin pitelemätön, kun s1mple johdatti joukkonsa huikeaan voittoon maailmanlistan ykkösjoukkueesta Gambitista.

Finaalissa s1mple ei lopulta ollut ratingiltaan paras pelaaja servulla, kun joukkuetoveri electronic (1,47) vei tämän tittelin. Kauaksi ei supertähti kuitenkaan jäänyt, sillä hänenkin rating oli karmaisevan kova 1,38. Mahtava esiintyminen sekä finaaleissa että turnauksessa aiemmin takasivat sen, että mies sai ansaitusti MVP-palkinnon sekä oman frägikoosteen upeista suorituksistaan turnauksen aikana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Huomasitko?: Suomalaisedusteisten joukkueiden pelit sekä linkit suomenkielisiin livestriimeihin löydät CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat:
Joukkueet: