S1mple väläytteli mahdollisuutta taukoon – ”Olen henkisesti väsynyt tähän”

s1mple parhaat

NAVIn ukrainalainen supertähti Oleksandr ”s1mple” Kostyliev avasi ajatuksiaan HLTV.orgin haastattelussa.

Natus Vincere joutui isojen muutosten kouriin, kun Boombl4 tiputettiin pois pelaavasta kokoonpanosta mahdollisten mainehaittojen vuoksi. Myöhemmin syy tälle selvisi, sillä hänen entinen vaimonsa julkaisi hänestä härskiä materiaalia, joka vuosi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Nyt s1mple puolestaan avasi hieman joukkueen tilannetta haastattelussa, kun mies kertoi muutoksista kokoonpanossa. Lisäksi hän avasi omaa tilannettaan, joka on tällä hetkellä pelurille todella raskas.

Ukrainalaistähden mukaan Ukrainan ja Venäjän välinen sota vaikutti joukkueen tuloksiin välittömästi. Lisäksi heillä oli tieto siitä, että tiimi saattaa olla hajoamassa, jonka vuoksi Major-turnaus onnistui hyvin, koska se oli viimeinen mahdollisuus voittaa jotain yhdessä.

S1mple avasi myös omaa tilannettaan vahvasti ja sanoi harkitsevansa taukoa CS:GO:sta. Tällä hetkellä hän on henkisesti väsynyt siihen, että hän ei asu missään, vaan matkustaa ympäri maailmaa matkalaukkunsa kanssa.

Hän lisäsi vielä, että muut joukkuetoverit ovat asettuneet johonkin, mutta ukrainalaistähdellä ei ole tällä hetkellä vakituista asuinpaikkaa. Tämä on sellainen asia, jonka peluri haluaa muuttaa elämässään.


Pelaajat:
Joukkueet: