Video: Maailman parhaaksi valittu s1mple nöyryytti pahemman kerran ranskalaistähti ZywOota

s1mple

Natus Vinceren CS:GO-joukkueessa pelaava s1mple esitteli viime viikolla pelatussa Vitality-ottelussa suorastaan nöyryyttävän suorituksen.

Ottelussa nähtiin kahden maailman parhaimmistoon kuuluvan pelaajan välinen yhteenotto, kun s1mplen vastustajaksi asettui ZywOo joukkoineen. Tiedä sitten, että oliko pelaajilla hieman lisää näyttämisen halua, kun vastassa oli toinen supertähti.

Se on kuitenkin varmaa, että s1mplen tarkoituksena oli ainoastaan murskata ZywOo ja siinä ukrainalainen myös onnistui täydellisesti avauskartassa. Vaikka Vitality veikin Nuken selvästi nimiinsä, niin yksi suoritus nousi ylitse muiden.

Nimittäin Na`Vi-tähdeltä nähtiin sen verran likainen teko, että sitä kelpaa pyöritellä uusintana vielä pitkään. Ukrainalaispeluri hiipi aivan ZywOon viereen, minkä jälkeen hän hyppäsi vastustajansa päälle ja ampui pistoolilla suoraan kupoliin.

S1mplen johtamat joukot saivat myös viimeiset naurut ottelussa, sillä Natus Vincere sisuuntui avauskartan tappiosta ja nappasi 2-1-voiton. Na`Vi voitti lopulta koko lohkon ja eteni suoraan ylempään kaavioon, jossa vastaan asettuu ensi viikon tiistaina G2 Esports.

S1mple esitteli härskin suorituksen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: