S1mplen CS2-debyytti oli todellinen pannukakku – Falcons koki nolon tappion

s1mple näin ESL Pro League w0nderful s1mplen

S1mplen odotettu CS2-debyytti koitti keskiviikkona, kun Falcons kohtasi BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa Metizportin.

Syksystä asti tauolla ollut s1mple teki yllätyspaluun kehiin, kun saudiarabialaisella rahalla operoiva Falcons nappasi supertähden lainasopimuksella riveihinsä Natus Vincerestä. Odotukset olivat varmasti kovat, kun s1mple teki paluun BLAST Premier Spring Showdown -turnauksessa. Ne lässähti kuitenkin heti alkuunsa, sillä Falcons ei edennyt ensimmäistä kierrosta pidemmälle turnauksessa.

Kaiken lisäksi tappio tuli tuntematonta ruotsalaistiimiä vastaan, sillä Metizport vei voiton karttavoitoin 2-1. Falcons onnistui voittamaan vieläpä ensimmäisen kartan, mutta tästä huolimatta ruotsalaiset nousivat voittoon.

Falconsin valitsema Overpass meni murskaavasti Metizportille numeroin 13-4. Kolmantena karttana pelattu Vertigo oli huomattavasti tiukempi, mutta lopulta Metizport vei voiton 13-11.

Falconsille on tiedossa nyt pidempi tauko peleistä, koska isolla rahalla koottu joukkue ei selvinnyt edes Majoreille. Nähtäväksi jää, mikä on s1mplen tulevaisuus organisaatiossa, koska edelleen NAVI omistaa supertähden pelaajaoikeudet.


Pelaajat:
Joukkueet: