Sensaatiomaista! HAVU eteni Elisa Masters Espoon välieriin

HAVU

HAVU teki uskomattoman paukun keskiviikkona, kun se lunasti paikan lauantaina pelattavaan Elisa Masters Espoon välierään.

HAVUn piti olla ennakolta lohkonsa heikoin joukkue, mutta tiimi yllätti kaikki totaalisesti. Ensiksi suomalaistiimi kaatoi ENCEn keskiviikkoiltapäivän ottelussa. Illalla vastaan asettui voittajien ottelussa GamerLegion, jonka piti olla BO3-ottelussa selvä voittaja.

Suomalaiset löivät heti luun kurkkuun avauskartassa, kun Ancient meni tiimille 13-10. GamerLegion onnistui kuitenkin pitämään oman karttavalintansa, kun Overpass tuli helposti kotiin numeroin 13-5.

Näin ollen ratkaisut siirtyivät kolmantena karttana olevaan Nukeen. HAVUn startti oli mainio, kun T-puolen neljä ensimmäistä kierrosta meni tiimille. GamerLegion sai kuitenkin pelinsä rullaamaan ja vei kahdeksan kierrosta putkeen ennen puoliskojen vaihtoa. Kun GamerLegion otti vielä tuohon perään kaksi kierrosvoittoa, niin tilanne oli 10-4.

Kukaan tuskin osasi odottaa enää HAVUn nousua, mutta niin vain tiimi yllätti jälleen kaikki. Huima tason nosto toi yhdeksän kierrosta putkeen, joten sensaatiomainen voitto irtosi numeroin 13-10.

Tämä tarkoittaa sitä, että HAVU pelaa lauantaina Espoon Metro Areenalla liveyleisön edessä välierän, jonka vastustaja selviää myöhemmin.


Joukkueet:
Ottelut: