Serral dominoi TLS9-turnauksessa – mestaruus näytöstyyliin

serral

Joona ”Serral” Sotala nappasi jälleen yhden uuden pokaalin kaappiinsa, kun mies nappasi dominoivan mestaruuden TSL9:stä.

Suomalainen StarCraft II:n supertähti lähti metsästämään Team Liquid Starleague 9 -turnauksen voittoa janoisesti, sillä hän ei ollut voittanut vielä yhtäkään TSL-turnausta. Karkelot tulivat hyvään aikaan, sillä tähtipelaaja on ollut koko vuoden vahvassa vireessä ja napannut mm. Katowicen ja HomeStory Cupin voitot nimiinsä.

Ylemmän kaavion välierässä Serral joutui tiukimpaan paikkaan, kun Reynor laittoi todella hyvin kampoihin. Lopulta suomalaispelaaja onnistui kuitenkin nipistämään itselleen voiton lukemin 3-2 ja eteni näin ollen ylemmän kaavion finaaliin.

Tästä alkoi todellinen dominanssi, sillä kaavion finaalissa ShoWTimE sai kylmää kyytiä lukemin 4-0. Tämä helpotti Serralin urakkaa, koska hän sai finaaliin yhden kartan etumatkan tullessaan ylemmästä kaaviosta. Tätä etua ei todennäköisesti olisi edes tarvittu, kun finaalissa nähtiin myös täydellistä dominointia Marun kaatuessa numeroin 4-1.

Serral nappasi TSL9:n mestaruuden

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet: