Serral hirmuisessa vireessä – voiton päässä uskomattomasta saldosta

Serral

ENCEä edustava Joona ”Serral” Sotala on pelannut aivan fantastisesti DH SC2 Masters Winter -turnauksessa.

Joona ”Serral” Sotalalla on viime aikoina ollut hieman vaikeuksia, kun erityisesti italialaispelaaja Riccardo ”Reynor” Romiti on aiheuttanut suurta päänvaivaa suomalaispelaajalle. 18-vuotias Romiti on myös napannut Sotalan nenän edestä EU-rankingin ykköspaikan, joka kertoo puolestaan hänen kovasta vireestään.

Viimeisin isompi voitto Serralille tuli, kun hän päihitti Cho ”Trap” Sung Ho:n DH SC2 Masters 2020 Summereissa. Tämän jälkeen mies on sijoittunut toiseksi ja kolmanneksi pelaamissaan turnauksissa, joissa molemmissa nimenomaan Reynor on vienyt pidemmän korren suomalaispelaajasta.

Serral täysin pitelemätön

Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että vire on jälleen löytynyt. Serral on nimittäin aivan kuningasvireessä DH SC2 Masters Winter -turnauksessa, jossa hän on voittanut alkusarjan kaikki pelatut ottelut tähän mennessä. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hän on voittanut jokaisen ottelun suoraan 2:0, joten hän ei ole hävinnyt vielä yhtäkään mappia koko turnauksessa.

Seuraava ottelu määrittää, tuleeko Serralille puhdas alkusaldo. Jos sama vire jatkuu, niin Reynorin puntti alkaa varmasti tutista. Suomalaispelaaja on selvästi löytänyt jälleen paremman vaihteen peliinsä ja on ehdottomasti iso suosikki voittamaan koko turnauksen.

Lohkon viimeisessä ottelussa vastaan asettuu venäläinen Rail, jonka ranking on vasta #26. Sunnuntaina kello 20:30 pelattavan ottelun pitäisi siis olla Sotalalle läpihuutojuttu. Jos Serral onnistuu viemään tämänkin suoraan kahdessa kartassa, on suoritus todella huikea, sillä muissa lohkoissa kaikki pelaajat ovat menettäneet mappeja otteluissaan.

Yhtä vaille täydellinen suoritus


Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200