Serral aivan karmivassa letkussa – alkusarjasta puhdas saldo

Serral

ENCEä edustava Joona ”Serral” Sotala voitti oman alkulohkonsa Dreamhack SC2 Masters Fall EU -turnauksessa.

Serral on yksi maailman parhaista StarCraft 2 -pelaajista ja on jo useamman vuoden ajan haastanut maailman parhaita pelin huipulla. Hän on myös ensimmäinen ei-korealainen maailmanmestari pelissä, joten mistään turhasta kaverista ei ole kyse.

SC2 on kokenut kovia koronaviruspandemian takia ja siksi sitä pelataan tällä hetkellä onlinessa. Sotala on jatkanut hyviä otteitaan verkossa ja mm. kesän DreamHack Summer Season Finals -turnauksessa Serral oli täysin suvereeni ja voitti turnauksen lopulta mahtavalla tavalla.

Serral jatkoon puhtaalla pelillä

Sotala pelasi omassa B-lohkossaan seitsemän peliä ja voitti kaikki matsinsa 2-0. Tämä tarkoittaa sitä, että miehen saldo alkulohkosta on käsittämätön 14-0. Tämä kertoo siitä, että hän on aivan järkyttävän kovassa ja dominoivassa vireessä.

Ensimmäinen peli Serralilla oli 26.8. ja siinä kaatui saksalainen ShoWTimE, joka tuli lopulta lohkon toiseksi. Tänään 6.9. pelatussa lohkon viimeisessä ottelussa Sotala voitti ranskalaisen Garitoksen, joka jäi lopulta ilman voittoja alkulohkossa.

Seuraava matsi Serralilla on ensi tiistaina, mutta vastustaja ei vielä ole selvillä. Isoin kilpakumppani tulee varmasti olemaan jälleen nuori italialainen Reynor, joka pelasi myös puhtaan alkulohkon ja voitti Sotalan viimeksi kesän vastaavan turnauksen finaalissa.


Pelaajat:
Joukkueet: