Joona ”Serral” Sotala maailmanmestariksi uskomattoman taistelun jälkeen!

serral

ENCEä edustava StarCraft II -pelin supertähti Joona ”Serral” Sotala nappasi uransa toisen maailmanmestaruuden.

IEM Katowice 2022 -turnauksessa pelattiin myös CS:GO:n lisäksi StarCraft II:sta, jossa suomalainen Joona ”Serral” Sotala on yksi parhaista. Palkintona finaalissa oli himoittu maailmanmestaruus sekä 171 000 dollaria palkintorahaa voittajalle.

Huikeaa turnausta alusta alkaen pelannut suomalainen pääsi finaaliin saakka, jossa vastaan asettui kivenkova italialaispelaaja Riccardo ”Reynor” Romiti. Ottelu pelattiin paras seitsemästä -muodossa eli voittoon vaadittiin neljä karttaa.

Matsi alkoi Serralin kannalta upeasti, kun hän nappasi kaksi upeaa voittoa heti kärkeen. Ensimmäinen tuli upealla puolustuksella ja toinen puolestaan täydellisellä yllätyshyökkäyksellä. Ilo näistä voitoista loppui kuitenkin lyhyeen, sillä Reynor vei kolme seuraavaa, jonka vuoksi Serral oli selkä seinää vasten.

Suomalaispelaaja ei tästä hätkähtänyt, vaan otti kaksi viimeistä karttaa ja sinetöi maailmanmestaruuden huikaisevan taiston jälkeen lukemin 4-3. Tämä oli samalla pelaajan ensimmäinen voitto IEM Katowicessa, joten pokaalin nostaminen maistui varmasti makealta. Maailmanmestaruuden hän on voittanut kertaalleen aiemmin vuonna 2018.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200