Serral voittajien finaaliin – seuraavaksi vastassa arkkivihollinen

Serral

ENCE-pelaaja Serral on esittänyt DH SC2 Masters 2020 Winter -turnauksessa huikeita otteita alusta alkaen.

Joona ”Serral” Sotala on varmistanut paikkansa voittajien finaalissa, kun se kukisti tiukkaakin tiukemmassa matsissa ranskalaisen Clément ”Clem” Desplanchesin 3-2. Clem on vasta 18-vuotias pelaaja, mutta on nuoresta iästään huolimatta yksi isoimpia haastajia Euroopan kentillä ja hän onkin EPT-rankingissa heti Serralin perässä kolmantena.

Tärkeä voitto toi voittajien finaalin lisäksi paikan kauden finaaliturnaukseen, jossa Serral viimeksi oli voitokas, kun hän onnistui nappaamaan kevään vastaavassa turnauksessa pääpalkinnon.

DH SC2 Mastersit ovat siis olleet Serralille todella hyviä turnauksia ja tälläkin kertaa mies pelasi ensimmäiset kuusi ottelua käsittämättömällä saldolla, kun hän ei hävinnyt mappiakaan. Viimeisessä ottelussa haave täydellisestä saldosta kuitenkin murtui, kun Artem ”Rail” Avramenko onnistui viemään mapin suomalaiselta.

Tänään Serral kohtaa arkkivihollisensa Riccardo ”Reynor” Romitin. Kohtaaminen on hänen isoin haasteensa turnauksessa toistaiseksi, sillä Romiti on onnistunut vetämään pidemmän korren miesten välisistä otteluista jo muutamaan otteeseen tänä vuonna.

Reynor on tällä hetkellä EPT-rankingin ykkönen ja on ehdottomasti isoin kilpakumppani Serralille koko turnauksessa. Kello 20:40 alkava matsi pelataan paras viidestä -muodossa ja sitä voi seurata twitchistä.

 


Pelaajat: ,