SHOKKIYLLÄTYS! – NAVI aloitti BLAST Premier Spring Groupsit tappiolla

Na`Vi s1mple NAVI na'vi navin

Maailman paras joukkue NAVI kärsi tappion MIBR:n käsittelyssä, kun BLAST Premier Spring Groupsin B-lohko polkaistiin käyntiin.

Aleksib:n G2 juhli eilen debyyttiään, kun joukkue nappasi kolme voittoa ja vei samalla koko A-lohkon nimiinsä. Tänään puolestaan oli vuorossa B-lohkon ottelut, jotka alkoivat Natus Vinceren ja MIBR:n kohtaamisella.

Otteluun kartaksi valikoitui Dust2, jossa molemmilla on melko tasaiset tilastot. Paperilla NAVI oli kuitenkin aivan jättimäinen ennakkosuosikki, sillä brasilialaiset löytyvät vasta maailmanlistan sijalta #55.

Kartta alkoi tasaisissa merkeissä, sillä puolia vaihdettaessa MIBR oli edellä vain vaivoin lukemin 8-7. Puolustavalle puolelle päästyään brassit laittoivat kuitenkin sellaiset suojamuurit pystyyn, että maailman paras joutui tyytymään yllätystappioon numeroin 16-12.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Tappiosta huolimatta NAVI voi edelleen voittaa lohkon. Sen täytyy ensin kukistaa Astralis häviäjien ottelussa, jonka jälkeen se saa vastaansa MIBR – OG ottelun häviäjän. Jos näistä molemmista tulee voitto, niin silloin tiimi taistelee lohkovoitosta MIBR – OG ottelun voittajaa vastaan.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Mapit: