SJ Gaming julkaisi uuden kokoonpanonsa – vain arvid jäljellä edellisestä rosterista

SJ

Suomalaisjoukkue SJ Gaming on julkaissut uuden CS:GO-rosterinsa, jossa vanhoista pelaajista on mukana enää vain arvid.

Suomalaisjoukkueissa on käynyt viime aikoina iso myllerrys, kun SJ menetti käytännössä koko rosterinsa, HAVU puolestaan menetti doton sekä sAwin ja ENCE menetti sekä sergej:n että suNnyn. Oikeastaan Suomen kärkijoukkueista vain KOVA on pysynyt ennallaan ja on saanut jatkaa samalla viisikolla läpi joulutauon.

Nyt kuitenkin alkaa näyttää siltä, että pelaajien suhteen ollaan menossa parempaan suuntaan. SJ nimittäin julkaisi sosiaalisen median tileillään uuden CS:GO-rosterinsa, josta löytyy paljon potentiaalista nuorta taitoa sekä hieman kokeneemmat arvid ja BONA, jotka pitävät paketin kasassa.

Sotkamolaiset evät suinkaan ole ainuita, jotka ovat saaneet jengin valmiiksi. HAVU sai myöskin kokoonpanon lyötyä jo lukkoon, kun Aerial täydensi rosterin. Lisäksi ENCE on ollut vahvojen huhujen kohteena kahden tanskalaispelaajan suhteen, joten sielläkin rintamalla alkaa vihdoin tapahtua.

Mahtavinta on se, että suomalaisjoukkueita nähdään jo ihan pian pelikentillä. SJ, HAVU ja KOVA osallistuvat kaikki Snow Sweet Snow cupiin, jossa joukkueet pääsevät näyttämään nykykuntonsa. Viimeistään kevään korvilla myös ENCE nähdään jälleen taistelemassa, kun joukkueella on edessään ESL Pro Leaguen pelit maaliskuussa.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,,
Ottelut: