SJ hankki sergej:n superlupaavan pikkuveljen – Jimpphat ja HENU siirtyvät tiimiin

SJ

SJ ilmoitti maanantaina kokoonpanomuutoksista, kun joukkue kertyi värvänneensä joukkueeseen Jimpphatin sekä HENUn.

Tiukasti ENCEn ja HAVUn takana Suomen kolmanneksi kovimman joukkueen tittelistä taisteleva SJ laittaa rosterinsa uuteen muotoon. Nykyisestä rosterista penkille tippuvat Leevi ”AKE” Kovalainen ja Verneri ”BONA” Junkala. Tilalle nousevat puolestaan NYYRIKKI-joukkueesta Jimi ”Jimpphat” Salo ja Henri ”HENU” Ylilehto.

– Joukkueeseen tehtävät muutokset ovat toisinaan äärettömän haastavia. Koko vuoden loistavassa yhteishengessä, suurella ilolla, intohimolla ja asenteella varustettujen pelaajien siirtäminen pois aktiivisesta kokoonpanosta on vaikeimpia asioita, joita alan parissa työskennellessä joutuu kohtaamaan. Syyt ja perustelut muutoksille eivät ole aina yksinkertaisia, kun puhutaan viiden hengen kokoonpanon täydellisyyttä hakevan roolituksen viritystyöstä. Kokoonpanoon tehtävillä muutoksilla tavoitellaan parempaa kilpailullista menestystä.” Kommentoi SJ:n urheilutoimenjohtaja Otto Takala tiedotteessa.

Varsinkin Jimpphat on ollut otsikoissa jo tovin, sillä vasta 15-vuotias peluri on tällä hetkellä kenties Suomen ykköslupaus. Myös Jimpphatin isoveli on varmasti kaikkien tiedossa, sillä hän on Jere ”sergej” Salo, joka edustaa GORILLAZ-joukkuetta.

SJ:n uusi rosteri nähdään tositoimissa jo maanantaina, kun joukkue kohtaa Malta Vibes turnauksessa AGO:n. Ottelu käynnistyy klo 14:00.

SJ:n tiimi:

Tony ”arvid” Niemelä
Tuomas ”SADDYX” Louhimaa
Joel ”jelo” Lentonen
Jimi ”Jimpphat” Salo
Henri ”HENU” Ylilehto


Pelaajat: ,
Joukkueet: