Video: HAVUn sLowi tehtaili huikean ässän – ei riittänyt lopulta voittoon

HAVU sLowi

HAVU-pelaaja Olli ”sLowi” Pitkänen oli hyvällä pelipäällä, kun joukkue kohtasi 777:n Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksessa.

HAVU jatkoi heikkoja otteitaan, kun se kohtasi 777:n Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksessa. Todella tiukka 2-1-tappio (11-16, 16-13, 14-16) oli jo toinen alkusarjassa, jonka vuoksi seuraavat matsit joukkue joutuu pelaamaan selkä seinää vasten.

Parasta antia matsissa oli ehdottomasti HAVUn In-Game Leaderin Olli ”sLowi” Pitkäsen suoritus Dust2:ssa, joka piti joukkueen elossa ottelun loppuun asti. Suomalaistiimi oli ennen suoritusta vaikeuksissa, kun vastustaja sai kaksi avaavaa frägiä 13-13-tilanteessa ja olisi todennäköisesti voittanut koko kartan, jos kapteeni ei olisi ottanut joukkuetta reppuselkäänsä.

Vahvasti koko ottelun pelannut sLowi oli yksi HAVUn valopilkuista, kun mies napsi yhteensä 65 frägiä kolmeen karttaan. Jemi puolestaan edusti tässä tilastossa toista ääripäätä, sillä hänen statsit olivat lopulta 43-66 ja frägikaulaa seuraavaan joukkuekaveriin jäi peräti 16 kihautuksen verran.

Kuva HLTV.ORG.

HAVUn kannalta olisi nyt tärkeää saada voittoja vyölle ja itseluottamus takaisin omaan tekemiseen. Tällä hetkellä joukkue kyntää syvällä ja jos kurssi ei kohta käänny, on suomalaisten pakko tehdä joko pelillisiä muutoksia tai muokata rosteriaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: