Smooya paljasti huippupelaajien palkkoja – mukana s1mple, NiKo ja ZywOo

fnatic smooya

Brittipelaaja Owen ”smooya” Butterfield paljasti useiden huippupelaajien palkkoja. Mukana paljastuksissa oli s1mple, NiKo ja ZywOo.

Huippupelaajien palkat CS:GO:ssa on useasti ollut puheenaiheena, mutta niistä on kuitenkin pääosin vaiettu. Ainoa poikkeus tähän on Cloud9, joka julkaisi pelaajien palkat ja siirtosummat rakentaessaan epäonnistunutta miljoonamiehistöään.

Nyt kuitenkin yllättävä taho paljasti palkkoja julkisuuten, kun smooya kertoi asiasta striimissään. Tietysti nämä tiedot eivät ole vahvistettuja, vaan näistä on olemassa vain miehen sana.

Pelurin mukaan NiKo ja s1mple kuuluvat aivan maailman kärkeen palkoissa, sillä hänen mukaansa molemmat tienaavat yli 50 000 dollaria kuukaudessa. Hänen mukaansa maksimissaan kymmenen pelaajaa tienaa kuukaudessa noin 40 000 dollaria ja näistä yksi on ZywOo.

Smooya sanoo lukujen perustuvan hänen kokemuksiinsa sekä tietoihin muilta pelureilta. Hänen mukaansa palkat ovat pelaajien kesken julkinen salaisuus, jonka vuoksi hän tietää niin paljon muiden palkkauksista.


Pelaajat: ,,