Snax on ollut IEM Dallasin clutchmaestro – jatkuuko sama meno Grand Finalissa?

snax

ENCEn varapelaajana operoiva Janusz ”Snax” Pogorzelski on ollut huikeassa vireessä koko IEM Dallasin ajan.

Monet peliä pidempään seuranneet muistavat Snaxin Virtus.Pro:n kulta-ajoilta, jolloin puolalaistiimi oli yksi maailman parhaista pitkään. Yksi iso syy tähän oli mies itse, sillä hän pystyi taikomaan uskomattomia pelityksiä tiukoissa paikoissa.

Nyt Snax on jälleen näyttänyt mihin hän pystyy, vaikka 28-vuotiaalta ei IEM Dallasiin tullessa odotettu hirveästi mitään. Mies ei ole pelannut useampaan vuoteen maailman huipulla, joten tällaista ilotulista ei ainakaan osattu odottaa.

Yksi hienoimpia statistiikkoja pelurin kannalta on clutch-tilasto, jossa puolalaistähti pitää viidellä clutchillaan kärkipaikkaa yhdessä Ilya ”m0NESY” Osipovin ja Timofey ”interz” Yakushinin kanssa. Näistä jälkimmäinen edustaa illalla vastaan tulevaa Cloud9-joukkuetta.

Johdattaako Snax ENCEn voittoon?

Snax saa finaalissa oivan mahdollisuuden voittaa sekä koko turnauksen 1vsx-tilaston että mahdollisen pokaalin. Jos esitykset eivät vielä ole poikineet uutta diiliä, niin nämä kaksi saavutusta voisivat olla viimeinen naula arkkuun.

Helppoa peliä ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Cloud9 on kokonaisuudessaan ollut tähän mennessä turnauksen paras joukkue ja heidän riveissään pelaa myös karkeloiden toistaiseksi paras pelaaja Sergey ”Ax1Le” Rykhtorov.

Tämän myötä on täysin selvää, että tänään vaaditaan parasta sekä Snaxilta että koko ENCEn joukkueelta, jos he mielivät voittaa himoitun pokaalin.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: