Video: Spinx aivan hurmiossa – ENCE kaatoi kivenkovan CPH Flamesin

ence spinx

ENCEn Lotan ”Spinx” Giladi oli tiimin ylivoimaisesti paras pelaaja, kun ENCE kaatoi Copenhagen Flamesin lukemin 2-1.

Majoreille tiensä selvittänyt ENCE pääsi nopeasti takaisin tositoimiin, kun BLAST Premier Spring Showdown polkaistiin käyntiin. Turnauksesta on jaossa yksi paikka BLAST Premier Spring finaaleihin, jotka pelataan kesäkuussa Portugalin Lissabonissa.

Avausottelussa Spinx ja kumppanit haastoivat CPH Flamesin, joka varmisti RMR-karsinnoissa itselleen Majoreiden legends stage -paikan. Myös ENCEn vire on ollut todella vahvaa, sillä joukkue löytyy tällä hetkellä maailmanlistan sijalta viisi.

Päivän ottelussa ENCEn ehdoton hahmo oli jälleen Spinx, joka on ollut aivan loistavalla pelipäällä viimeiset kuukaudet. Tänään mies nakutteli kolmeen karttaan yhteensä 71 frägiä, joka on käsittämättömän kova suoritus.

Erityisesti ratkaisevana mappina pelatussa Ancientissa israelilaispelaaja oli täysin pysäyttämätön, kun hän nappasi maukkaat 28 frägiä. Näihin sisältyi upea 1v2 clutchi pislarundilla sekä huikaiseva ässä, joka toi ENCElle elintärkeän 14-9-johtoaseman.

Spinx oli ilmiliekeissä

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Seuraavaa matsi on luvassa perjantaina ja siihen tulee näillä näkymin vastaan Heroic. Ottelu alkaa kello 17:30 ja sitä voi seurata joko suomeksi tai englanniksi. Linkit molempiin livestriimeihin löydät tästä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,,