Spinx tarjoili huikean wallbangin – ENCE eteni jatkoon

Spinx ENCE vitality

ENCE on pelannut lähiaikoina loistavasti ja sama meno jatkuu edelleen. Erityisesti Spinx on ollut mahtavassa vireessä viime aikoina.

ENCE on ollut huikealla pelipäällä, sillä joukkue on hoidellut molemmat ottelut nimiinsä käynnissä olevassa Roobet Cupissa. Aivan ilmaiseksi voitot eivät ole kuitenkaan tulleet, sillä sekä Eternal Fire että Mouz ovat kaatuneet karttavoitoin 2-1.

Suomalaisorganisaatio varmisti voittojensa myötä paikan puolivälieriin. Vastustaja puolivälierään on vielä epäselvä, koska kaikki jatkossa olevat tiimit eivät vielä ole tiedossa. Pääsyn jatkoon ovat toistaiseksi varmistaneet ForZe, BIG, Cloud9 ja ENCE.

Spinx onnistui älyttömässä wallbangissä

ENCEn jälkimmäisessä pelissä Mouzia vastaan nähtiin erikoinen, mutta huikea onnistuminen. Tämän suorituksen tarjoilijana toimi aiemmin viisumivaikeuksista kärsinyt Lotan ”Spinx” Giladi.

Spinxin huippusuoritukseen lisäarvoa tuo se, että ENCE oli kyseisessä tilanteessa alivoimainen. Tämä ei kuitenkaan israelilaispelaajaa hetkauttanut, sillä hän hoiteli yksin kolme vastustajaa.

Erityisen onnistumisesta tekee se, että Spinx ampui ensin yhden pelajaan savujen läpi ja sen jälkeen seuraavan vielä seinän läpi. Tämä suoritus toi ENCElle tärkeän kierrosvoiton, joka löi käyntiin ENCEn jättimäisen ylijuoksun Overpassissa lukemin 16-4.

Jos video ei aukea, näet sen Twitterissä painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: