Team Spirit Red Bull Flickin voittoon – suomalaiskaksikko upeasti toiseksi

spirit navi

Team Spirit onnistui voittamaan Red Bull Flick 2vs2 Helsinki Invitational -turnauksen niukasti.

Red Bull Flick 2v2 Helsinki Invitational –turnaus tuli päätökseensä, kun Team Spiritiä edustaneet sdy ja magixx onnistuivat voittamaan suomalaispelaajat putelin ja blazen finaalissa niukasti lukemin 2-1.

Tämä oli päivän toinen kerta, kun Spirit kohtasi suomalaiskaksikon, sillä puteli ja blaze onnistuivat kaatamaan tiimin ylemmän kaavion ottelussa aiemmin. Finaalissa ammattilaispelaajat näyttivät kuitenkin kokemuksen merkityksen ja veivät ratkaisevan kohtaamisen.

Turnaus järjestettiin nimensä mukaisesti Helsingissä, joten olisi luonnollisesti ollut upeaa, jos puteli ja blaze olisivat onnistuneet viemään koko turnauksen. Kaksikko voi kuitenkin olla todella ylpeä suorituksestaan, sillä turnauksessa oli paljon hyviä pelaajia.

Yksi mielenkiintoisimmasta asioista oli se, että Spirit oli ainoa ammattilaisjoukkue, joka selvisi ensimmäisestä päivästä. ENCE, OG, G2, BIG Academy ja FURIA karsiutuivat nimittäin ensimmäisenä päivänä, kun amatöörit laittoivat tiimeille luun kurkkuun.

Arvokkaan kokemuksen lisäksi puteli ja blaze saivat suorituksestaan 14 670$ palkintorahaa, joten kaksikon ei missään nimessä tarvitse jäädä tyhjin käsin.


Joukkueet: ,