Spirit päätyi yllätysratkaisuun – Major-yllättäjä penkitti AWP-pelaajansa

spirit

Majoreilla upeasti neljän parhaan joukkoon selvinnyt Spirit ilmoitti siirtävänsä Abdulkhalik ”degster” Gasanovin siirtolistalle.

Spiritin suoritus PGL Major Antwerpissa oli uskomaton, sillä tiimiltä ei odotettu käytännössä mitään. Siitä huolimatta joukkue nähtiin peräti välierissä, jossa se antoi kovan vastuksen FaZe Clanille.

Nyt kaikkien yllätykseksi Spirit ilmoitti, että AWP-pelaaja degster on siirretty penkille ja samalla laitettu siirtolistalle. Organisaatio kuitenkin tarkensi, että kyseessä ei ole pelilliset syyt, vaan pelaajan ja organisaation väliset erimielisyydet.

Varmaa tietoa asiasta ei ole, mutta huhujen mukaan tämä liittyisi siihen, että degster ei ole valmis muuttamaan Venäjältä Serbiaan. Melkein heti sodan syttymisen jälkeen Spirit nimittäin päätti siirtää toimintansa Serbiaan, joten myös pelaajien on täytynyt muuttaa organisaation perässä.

Oli syy lopulta mikä tahansa, niin menetys on Spiritille jättimäinen. Korvaajaa nuorelle venäläispelaajalle ei vielä ole ilmoitettu, mutta se tapahtuu varmasti lähiaikoina, sillä tiimi on mukana kesäkuun lopussa pelattavassa Roobet Cupissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Joukkueet: