Sprout vs HAVU 22.1. United Masters League S2:n semifinaalissa

United Masters League Season 2 on edennyt välierävaiheeseen ja suomalainen HAVU kohtaa Best of Three kamppailussa saksalaisen Sproutin.

HAVU on osoittanut varsin esimerkillisiä otteita viime aikoina ja on ottanut ehkä jopa yllättävän koviakin päänahkoja kamppailuissaan. Sprout sen sijaan näyttäisi olevan jonkinlaista kryptoniittia suomalaisjoukkueelle, sillä kaikki neljä heidän välistä kohtaamista United Masters Leaguessa ovat menneet kerta toisensa jälkeen aina Sproutin nimiin.

Tähänastiset kamppailut ovat tosin olleen BO1 -menetelmällä miteltyjä ja siksi nyt HAVUlla onkin loistava näyttää mistä suomalainen CS-hero on tehty. Kertoimien valossa miltei kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat HAVUlle yli kakkosen kerrointa ja tämähän tarkoittaa suomenkielellä sitä, että lyödyt rahat saa vähintään tuplana takaisin, jos HAVU ottelun onnistuu voittamaan.

KOVA vs Apeks – Winners League Season 3 Europe

Toinen erittäin kiinnostava CS:GO kamppailu pelataan 21.1., kun KOVA kohtaa Apeks nimisen tiimin Winners Leaguen puolivälierävaiheessa. Tässäkin suomalaisilla on altavastaajan asema ja Coolbet tarjoaa KOVAlle yli kakkosen kerrointa (kirjoitushetkellä 2.05). Varsinkin peku on osoittanut todellisia pelimiehen merkkejä viime aikaisissa KOVAn matseissa, riittääkö IGL:n otteet kaatamaan Apeksin ja viemään KOVAn Espadaa vastaan välierään?

Tämä ja monta muuta kiinnostaa Esports vedonlyöntikohdetta löydät Coolbetilta. Mikäli tili vielä puuttuu, niin sen saat kätevästi auki tästä, tai painamalla alla olevaa painiketta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

[table “57” not found /]

Lue myös: Esports uutiset, videot ja raportit


Pelaajat:
Joukkueet: ,