Stavn antoi oman näkemyksensä Heroic-kohuun – ”Totuus voittaa aina”

stavn astralis

Heroic on melkoisessa myllerryksessä, kun tähtipelaajat Jakob ”jabbi” Nygaard ja Martin ”stavn” Lund penkitettiin yllättäen.

Tanskalaisjoukkue Heroicin tilanne ei näytä kauhean valoisalta, kun ensin tiimi penkitti Casper ”cadiaN” Møllerin. Tämän jälkeen ei mennyt kauaakaan, kun organisaatio julkaisi mielenkiintoisen lausunnon, jossa se heitti kaksi pelaajaa käytännössä bussin alle.

Heroicin mukaan jabbi ja stavn nimittäin olivat cadiaNin penkityksen takana, sillä he eivät halunneet enää pelata miehen alaisuudessa. Lisäksi lausunnossa kerrottiin, että nuoret tanskalaistähdet olivat luvanneet tehdä jatkosopimuksen, jos cadiaN lähtee.

Siinä vaiheessa, kun jatkosopimukset oli tarkoitus kirjoittaa, niin tilanteeseen tuli jälleen uusi käänne. Heroicin mukaan pelaajat olivat ilmoittaneet, että he ovat käyneet keskusteluja Astraliksen kanssa. Tämä johti siihen, että kaksikko penkitettiin toistaiseksi.

Tämä lausunto sai aikaan melkoisen myllerryksen, johon stavn otti myös itse vahvasti kantaa. Hän oli selvästi eri mieltä tapahtumien kulusta, sillä hän julkaisi X-palvelussa viestin, jonka sanoma on selvä. Pelurin mukaan totuus voittaa aina, joten tässä saagassa on selvästi vielä kiviä kääntämättä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet: