Hurja sunnuntai tiedossa! FaZe ja MOUZ kohtaavat Major-karsintojen kohtalon pelissä

faze

Sunnuntaina on tiedossa todellinen jännäri, kun FaZe Clan ja MOUZ kohtaavat RMR-turnauksen viimeisellä kierroksella.

Molempien joukkueiden RMR-turnaus on ollut tähän mennessä jättimäinen pettymys, sillä tilillä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Tämän vuoksi vain toinen lunastaa nyt paikan Majoreille. Toiselle on tarjolla vielä yksi mahdollisuus, mutta erittäin vaikea sellainen.

Euroopan A-lohkon RMR-turnaus on tarjonnut jäätäviä yllätyksiä, sillä esimerkiksi hallitseva Major-voittaja Virtus.pro hävisi jo kolmesti ja jäi ulos sensaatiomaisesti Majoreilta.

Yksi vielä isompi paukku saattaa tulla sunnuntaina, kun FaZe Clan ja MOUZ kohtaavat. Kummankin joukkueen olisi luullut kävelevän Majoreille, mutta toisin kävi. FaZe Clan hävisi lauantaina yllättäen Bad News Eaglesille, kun taas MOUZ piti haaveet elossa Virtus.pro -voitolla. MOUZ:n matkalle on kuitenkin mahtunut todelliset yllätystappiot B8:lle ja Falconsille.

Tämä tarkoittaa sitä, että kahden huippujoukkueen saldo on neljän kierroksen jälkeen 2-2. Legends Stagen paikka on jo karannut, mutta Challenger Stagelle on paikka jaossa. Sinne selviää vain voittaja, kun taas tappion kärsinyt tiimi saa vielä yhden pienen pienen mahdollisuuden. Tämä kantaa nimeä Challenger Stage Last Chance Qualifier. Tuon kautta paikan voittaminen vaatii kuitenkin jo venymistä, koska siellä mukana on kuusi joukkuetta ja vain yksi selviää enää Majoreille.

Näin ollen sunnuntain FaZe Clan – MOUZ -ottelussa on aivan jäätävät panokset, sillä vain toinen voi olla voittaja. Taisto käynnistyy klo 15:45.


Joukkueet: ,
Ottelut: