Lähde: SuNny päätymässä yllätysvalintaan – kaavailee joukkuetta autimaticin ja flushan kanssa

ENCE suNny

Suomalaispelaaja Miikka ”suNny” Kemppi on päätymässä todelliseen yllätysvalintaan DBLTAB:n arvostetun journalistin DeKayn mukaan.

Yksi eniten huhuissa pyörinyt suomalaispelaaja on viime aikoina ollut Miikka ”suNny” Kemppi, joka jätti yllättäen ENCEn taakseen. Tällä hetkellä joukkueen penkillä istuva Kemppi oli kovaa vauhtia menossa Jesse ”zehN” Linjalan GODSENTiin, mutta tämä siirto on mitä ilmeisimmin kariutunut.

Nyt kuuluu kuitenkin mielenkiintoisia uutisia, sillä erittäin arvostettu journalisti DeKay kertoi artikkelissaan, että suNny olisi perustamassa joukkuetta yhdessä fnaticin legendaarisen Robin ”flusha” Rönnquistin sekä Gen.G:n Timothy ”autimatic” Ta:n kanssa. Kaksikko on toisilleen entuudestaan tuttu, sillä molemmat pelasivat samaan aikaan Cloud9:ssä.

Suomalaispelaajan tulo tähän yhtälöön on vielä epäselvä, mutta paperilla ajatus kuulostaa mielenkiintoiselta. Flushaa ollaan savustamassa fnaticista pois ja autimatic puolestaan menetti jenginsä, kun Gen.G päätti lopettaa CS:GO-joukkueensa toiminnan toistaiseksi kokonaan.

Ta lisäsi vettä myllyyn Twitter-tilillään, jossa hän julkaisi kryptisen viestin ”odota odottamatonta”. Tämä antaisi viestiä siitä, että näissä huhuissa voi olla vinha perä ja toteutuminen voi olla lähempänä kuin uskotaankaan. Varmaa on ainakin se, että kolmikko tarvitsee vielä kaksi pelaajaa sekä organisaation, jotta tämä siirto voi onnistua.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,