fbpx
Koti Uutiset CS2 SuNny sai kovan luokan pätkäsopimuksen – pääsee pelaamaan huippujoukkueiden tähdittämää ESL Pro...

SuNny sai kovan luokan pätkäsopimuksen – pääsee pelaamaan huippujoukkueiden tähdittämää ESL Pro Leaguesta

GORILLAZ sergej SuNnyn sunny ENCEn GODSENT ENCE IEM Beijing DreamHack Masters Winter FPX GORILLAZ

Miikka ”suNny” Kemppi palaa jälleen pelien pariin, kun suomalainen teki pätkädiilin ESL Pro Leaguessa mukana olevan FunPlus Phoenixin kanssa.

SuNny ei ole pelannut pariin kuukauteen lainkaan, sillä mies penkitettiin ENCEn riveissä, kun tilalle palkattiin ulkomaalaispelaajia.

Suomalaisen diili purettiin hetki sitten yhteisymmärryksessä ja tämän jälkeen peluri vahvisti kokoavansa kansainvälistä joukkuetta yhdessä ruotsalaisen flushan kanssa.

Nyt tuo suunnitelma on lyöty ainakin hetkellisesti tauolle, sillä suNny teki sopimuksen FunPlus Phoenixin kanssa ESL Pro Leaguesta. Kemppi toteaa IS:lle, että kyseessä on kuitenkin vain väliaikainen sopimus.

– Tosi hieno kokemus päästä pelaamaan huipputurnaus hyvän joukkueen kanssa. Esportsissa tällaiset tilaisuudet ovat hyvin harvassa. On ollut myös todella hauskaa harjoitella pitkästä aikaa. Viime vuonna unohtui jopa CS:n hauskuus, joten tätä on todellakin kaivattu, Kemppi kommentoi asiaa IS:lle.

FunPlus Phoenixissa pelaa jo ennestään suomalainen Jesse ”zehN” Linjala. Joukkue pelaa samassa lohkossa BIGin, Complexityn, Heroicin, Renegadesin ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n kanssa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: