SuNny ja sergej lyöttäytyvät yhteen – tähdittävät uutta kansainvälistä kokoonpanoa

ENCE suNny

Miikka ”suNny” Kemppi on vahvistanut Twitter-tilillään, että flushan kanssa pitkään kaavailtu uusi kokoonpano on vihdoin kasassa.

Miikka ”suNny” Kemppi on ollut pitkään huhuissa ruotsalaispelaaja Robin ”flusha” Rönnquistin kanssa, sillä kaksikolla on tiettävästi ollut yhteinen projekti, johon he ovat etsineet sopivia palasia. Nyt palaset tuntuvat loksahtaneen paikoilleen, sillä kokoonpanon jäsenet ovat julkistaneet joukkueen jäsenet vihdoin.

Suomalaisittain uutiset olivat fantastisia, sillä rosterissa on suNnyn lisäksi toinenkin suomalaispelaaja. Entinen ENCE-tähti sergej on nimittäin osa tätä projektia, jota suNny ja kumppanit ovat rakentaneet usean kuukauden ajan. Sergej oli ennen Aleksib:n lähtöä yksi maailman parhaista rifle-pelaajista ja sijoittui maailmanlistalla parhaimmillaan sijalle #13.

Rosterin kaksi muuta palasta ovat ilmoituksen mukaan Buğra ”Calyx” Arkın sekä Rokas ”EspiranTo” Milasauskas. EspiranTo muistetaan hyvin c0ntact gamingistä, jossa hän oli sekä ottoNd:n että nykyisin ENCEä edustavan Snapin joukkuekaveri. Calyx puolestaan on nähty Envyssä, jonka projekti meni koronaviruksen vuoksi pieleen.

Mahdollisuus pieniin muutoksiin on vielä olemassa, mutta käytännössä rosteri on nyt valmis. Joukkue on löytänyt itselleen myös organisaation, mutta se julkaistaan vasta myöhemmin. Valmentajaa kokoonpano ei ainakaan toistaiseksi julkistanut, joten sellainen on varmasti myös hakusessa. Potentiaalia rosterissa on paljon ja upeinta on se, että suomalaiset supertähdet suNny ja sergej pääsevät jälleen näyttämään taitonsa maailmalle.


Pelaajat: ,,