Mikkka ”suNny” Kempin Titans-uralle loppu – myös oskar ja supra myytävänä

gorillaz sunny

Suomalaispelaaja Miikka ”suNny” Kempin korpivaellus CS-kentillä jatkuu, sillä mies joutuu jälleen etsimään uutta seuraa.

SuNnyn tilanne CS-kentillä ei tunnu paranevan millään, sillä viime vuodet ovat olleet melkoista alamäkeä. Ensin siirto ENCEen meni totaalisesti penkin alle, jonka jälkeen projekti flushan ja sergej:n kanssa epäonnistui myös.

Tämän jälkeen suNny löi hynttyyt yhteen entisen tiimikaverinsa Tomáš ”oskar” Šťastnýn kanssa ja löysi itselleen tiimin vain muutama kuukausi sitten. Projektin muut palaset olivat Anton ”supra” Tšernobai, Mathias ”MSL” Lauridsen, Magnus ”Nodios” Olsen sekä valmentaja Serhii ”lmbt” Bezhanov.

Ilo uudesta seurasta loppui kuitenkin lyhyeen, sillä Titans ilmoitti, että oskar, supra, suNny ja lmbt ovat myynnissä tiiminä. Näin ollen joukkueen aktiiviseen kokoonpanoon jää vain tanskalaiskaksikko MSL ja Nodios.

Suomalaispelaajan sopimuksen pituudesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta viime aikojen otteet tuskin helpottavat uuden joukkueen etsimistä. Uran kannalta olisi kuitenkin tärkeää löytää nopeasti jotain tai muuten pelaamisen huipulla voi unohtaa.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen tästä.

Pelaajat: