Lähde: Sunpayus ja XANTARES hylkäsivät Falconsin tarjouksen – rosteri jäämässä vaisuksi

falcons sunpayus

Kovalla kohinalla CS-kentille saapunut Falcons on joutunut pettymään jo useamman kerran, kun saudirahat eivät ole kiinnostaneet pelaajia. Viimeisimpänä tiimin tarjouksen hylkäsivät SunPayus ja XANTARES.

Saudirahoilla operoiva Falcons aloitti jälleenrakentamisen ryminällä, kun organisaatio palkkasi mestarivalmentaja Danny ”zonic” Sørensenin. Tämän jälkeen selvisi myös nopeasti, että Vitalityn tähtipelaaja Emil ”Magisk” Reif on melkoisella varmuudella seuraava kiinnitys.

Sittemmin seura on kuitenkin joutunut pettymään useamman kerran, kun lähteen mukaan ENCE-tähti Alvaro ”SunPayus” Garcia ja turkkilainen İsmailсan ”XANTARES” Dörtkardeş hylkäsivät viimeisimpänä organisaation tarjouksen. Aiemmin se koki saman kohtalon G2-kaksikon kanssa, kun m0NESY ja NiKo kieltäytyivät tiimin palveluksista.

Kokoonpano on KRL:n mukaan jäämässä vaisuksi, sillä uusia pelaajia Snapin ja Magiskin hankinnan lisäksi ei ole tulossa. Kaksikon tulee näillä näkymin täydentämään BOROS, lauNX ja mhL, jotka olivat seurassa jo aiemmin. Sama lähde kertoi ensimmäisenä zonicin hankinnasta, joten sitä voidaan pitää melko luotettavana.

Jos twiitti ei näy, voit lukea sen painamalla tästä.

Pelaajat: ,,,
Joukkueet: