Suomalaisjoukkueet esiintyivät upeasti Major-karsintojen ensimmäisenä päivänä

jano esports suomalaisjoukkueet

Suomalaisjoukkueet olivat vahvalla pelipäällä EU-alueen ensimmäisissä avoimissa Major-karsinnoissa, kun peräti neljä jengiä selvisi ensimmäisestä päivästä.

Suomalaisia nähtiin jälleen vino pino taistelemassa paikasta RMR-turnaukseen, josta voi edetä seuraaville Majoreille. Fanien iloksi useampi joukkue selvitti tiensä seuraavalle päivälle, joten he ovat jo 64 parhaan tiimin joukossa.

Tunnetuimmat suomalaisjoukkueet karsinnoissa ovat ehdottomasti HAVU ja JANO, joista jälkimmäinen vahvistui paluun tehneellä Jani ”Aerial” Jussilalla. Molemmat näistä jengeistä pelasivat ensimmäisenä päivänä upeaa CS:ää, joten kaikki mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat olemassa.

Muut kaksi toiselle päivällä selviytynyttä suomalaisjoukkuetta ovat TMVG ja jerpajapojat. Molemmista löytyy suomalaisille tuttuja pelimiehiä, sillä tiimeissä operoi mm. entisiä KOVA- ja JANO-pelureita.

Toisen päivän ottelut ovat luvassa tiistaina 9.1. Tarkemmat kokoonpanotiedot, tulevat vastustajat sekä aikataulut pääset katsomaan tarkemmin virallisesta kaaviosta.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: