100 Thievesin supertähti jkaem palaa kotiin – debytoi ENCEä vastaan

jkaem

100 Thievesiä edustanut huippupelaaja jkaem on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen norjalaisjoukkue Apeksin kanssa.

Vain vähän aikaa sitten nähtiin yllättävä ilmoitus, kun 100 Thieves ilmoitti, että organisaatio lähtee CS:GO:n parista pois maailmassa vallitsevan tilanteen vuoksi. Jengistä löytyy monta huippupelaajaa, kuten jks, jkaem ja Liazz, mutta menestys jäi hyvistä pelureista huolimatta vaisuksi organisaation osalta.

Joukkueen tähtiä ollaan oltu viemässä moneen eri suuntaan ja melko varmana huhuna on pidetty sitä, että ykkösratsu jks olisi menossa Complexityyn. Tämä huhu lähti liikkeelle jo ennen organisaation ilmoitusta lähdöstään, joten se on enemmän kuin todennäköinen.

Ensimmäinen vahvistettu siirto tuli kuitenkin tänään julki ja se ei yllättäen ollutkaan jks, vaan jkaem, joka on myös ollut joukkueen parhaimmistoa jo pitkään. Norjalaisseura Apeks on melko tuntematon, joten tätä voidaan pitää todellisena jättiyllätyksenä ja seura onkin varmasti tyytyväinen nappaamastaan vonkaleesta.

Maailmanlistan sijalla #65 majaileva Apeks nähdään suomalaisessa Elisa Invitational 2 -turnauksessa, joten pitkään ei pelaajan debyyttiä tarvitse odottaa. Joukkue kohtaa heti ensimmäisessä ottelussaan ENCEn, joten suomalaisfanit pääsevät heti näkemään, mistä jkaem on tehty.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: