Fnaticin supertähti KRIMZ sai VAC-bannit – pyytää apua pelijulkaisijalta

KRIMZ

Ruotsalaisjoukkue fnaticia edustava huippupelaaja Freddy ”KRIMZ” Johansson on saanut Steam-tililleen VAC-bannit.

Fnaticia edustava KRIMZ on saanut VAC-bannit. Mies kertoi asiasta omalla Twitter-tilillään, jossa hän pyysi samalla Valvelta apua, koska bannien pitäisi kaiken järjen mukaan olla aiheettomat. Viestistä on kuitenkin vierähtänyt jo useampia tunteja ja ainakaan toistaiseksi kiellolle ei ole tehty mitään.

KRIMZ pyytää valvea korjaamaan VAC-banninsa

KRIMZ tuli tunnetuksi yhdessä olofmeisterin kanssa, kun miehet löivät itsensä läpi LGB Esportsissa. Kyseisen kokoonpano vaihtoi vielä nimeään TEAMGLOBALiksi, kunnes tehoduo siirtyi fnaticiin, jossa he kylvivät tuhoa ja voittivat järjettömän määrän pokaaleja yhdessä.

Missään nimessä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun joku saa bannit ilman syytä, mutta pro-pelaajien osalta tämä on todella harvinaista. Useampaan otteeseen banniaaltojen yhteydessä on selvinnyt, että bannattujen joukossa on ollut myös ylimääräisiä pelaajia, jotka ovat saaneet kiellon aiheettomasti.

Voisi kuvitella, että asia selviäisi nopeasti, sillä tämän kaliiberin pelaajalla luulisi olevan painoarvoa paljon. Fnaticin seuraava peli on jo tiistaina, kun joukkueen taival Flashpointissa jatkuu. Joukkue tarvitsee yhtä parhaista pelaajistaan, joten toivottavasti KRIMZ saa kiellon kumottua pian, jos ja todennäköisesti kun kielto on aiheeton.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: