Video: Uskomaton ässä – tabseN kyykytti mousesportsia upealla tavalla

tabseN BIG

Saksalaispelaaja Johannes ”tabseN” Wodarz oli mahtavassa vireessä, kun BIG kohtasi mousesportsin Gamers Without Borders -turnauksessa.

Hyväntekeväisyysturnaus Gamers Without Borders päättyi BIGin mestaruuteen, kun joukkue kaatoi FURIAn finaalissa. Turnaus oli myös suomalaisittain positiivinen kokemus, sillä ENCE pääsi neljän parhaan joukkoon, kun se onnistui nappaamaan lohkon ykköstilan kahdella upealla voitolla.

Karkeloissa oli mukana iso nippu huippujengejä ja paljon mahtavia tilanteita nähtiin läpi turnauksen. Yksi parhaimmista oli kuitenkin saksalaispelaaja Johannes ”tabseN” Wodarzin käsialaa, kun mies tuhosi mousesportsin totaalisesti matsin ensimmäisellä pislarundilla.

Maaginen suoritus ei lopulta tuonut BIGille voittoa ensimmäisen mapin osalta, mutta järisyttävän tiukan matsin joukkue onnistui kuitenkin kairaamaan itselleen lukemin 2-1 (14-16, 19-16, 22-20).

Suorituksen laatua karttahäviö ei luonnollisestikaan haalenna, sillä se oli joka tapauksessa pelkkää priimaa. Viisi upeaa pääosumaa napannut tabseN oli muutenkin yksi ottelun isoista hahmoista, sillä hän onnistui keräämään kolmeen karttaan maukkaat 79 frägiä ja oli näin voiton takuumiehenä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: