TabseN hoiteli mykistävän 1v4-tilanteen Vitalityä vastaan

tabseN

Johannes ”tabseN” Wodarz onnistui tuomaan BIG:lle toivoa, kun Vitality onnistui voittamaan ensimmäisen kartan BO3-kuolemanpelissä.

Vitality oli ensimmäisessä kartassa kovempi, kun ranskalaisjoukkue voitti Miragen 16-9. BIG onnistui kuitenkin ryhdistäytymään toiseen karttaan, kun ratkaisu nähtiin vasta toisen jatkoajan jälkeen. Taistelu tuotti tulosta, sillä saksalaisjoukkue voitti Vertigon luvuin 22-19.

Saksalainen tabseN ei ollut missään älyttömässä vireessä Miragessa saadessaan 14 härkää sekä ratingin 0.96. Kuitenkin kokeneen pelurin toimesta nähtiin aivan älytön clutch, kun hän hoiteli viimeisenä tiimistään hengissä loput neljä vastustajaa.

Tämä älytön onnistuminen toi lisää toivoa Vitalityn valitsemassa mapissa, kun tilanne kaventui lukemiin 4-2. Se myös pakotti vastustajan säästämään seuraavan erän, ja näin ollen tilanteeksi saatiin 4-3. Se jäi kuitenkin karttahäviön muodossa laihaksi lohduksi.

Ottelu on vielä kesken, kun kohta nähdään ratkaiseva kolmas kartta BIGille vahvassa nukessa. Ottelun häviäjän turnaus loppuu ja voittaja pääsee vielä taistelemaan paikasta Champions Stagella.

Jos video ei aukea, näet sen Twitterissä painamalla tästä

Käy katsomassa myös: Video: M0NESY nappasi jäätävän 1v3 clutchin Imperialia vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: