Täysin uskomaton ottelu – NAVI suli ensin karmeasti, mutta teki ihmenousun voittoon

navi IEM Katowicen

ENCE ja NAVI iskivät yhteen torstaiaamusta BLAST Premier World Final -turnauksessa. Panokset olivat selvät, sillä häviäjä lähtisi kotimatkalle.

NAVIn startti taistoon oli hyvä, sillä ENCE oli vailla mahdollisuuksia Anubiksessa. Kartasta muodostuikin todelliset murskajaiset, sillä NAVIn voitto kirjattiin lukemiin 13-4.

Myös ENCEn valitsema Ancient käynnistyi aivan samoissa merkeissä, sillä NAVIn CT-puoli oli täyttä rautaa ja puoliskoja vaihdettiin Aleksib:n tiimin 10-2-johdossa.

Kaikki merkit viittasivat siihen, että NAVIn kone puksuttaa vakuuttavaan 2-0-voittoon. Sitten tapahtui jotain todella mystistä, sillä ENCEn herääminen tapahtui ja puolestaan Aleksib:n miehistö jäätyi totaalisesti. Ancient kääntyi totaalisesti päälaelleen ja ENCE kirjasi kartan nimiinsä 13-11.

NAVI-pelaajat eivät pystyneet pienellä tauolla enää kokoamaan henkistä puoltaan, vaan Nukekin käynnistyi heikosti. ENCEn T-puoli rullasi 5-0-johtoon nopeasti, minkä ansiosta puolisko meni tiimille 8-4. Myös CT:nä johto kasvoi parhaimmillaan 11-5:een.

Tässä vaiheessa puolestaan kaikki olivat varmasti varmoja ENCEn voiton puolesta, mutta sairas matsi sai vielä yhden käänteen. Nimittäin NAVIn peli heräsi eloon täydestä synkkyydestä ja tiimi alkoi ketjuttamaan kierroksia T-puolellakin. Nousu huipentui siihen, että se nousi rinnalle ja lopulta ohi 12-11-johtoon.

Ensimmäinen ottelupallo toikin heti tuloksen, joten NAVIn uskomaton nousu sai kruununsa. Samalla se toi jatkopaikan pudotuspeleihin, joissa vastaan asettuu häviäjä ottelusta FaZe Clan – G2.


Joukkueet: ,
Ottelut: