Video: Tiimikaveri missasi smoken – s1mple alkoi raivota

s1mple näin ESL Pro League w0nderful s1mplen

Oleksandr ”s1mple” Kostyliev menetti malttinsa Faceit Pro Leaguessa, kun tiimikaveri missasi Miragen ikkunasavun.

S1mplen paluuta pelikentille odotellaan kuin kuuta nousevaa, mutta toistaiseksi seurasta ei ole tietoakaan. Yksi mahdollisuus olisi ollut paluu NAVI-paitaan, mutta tämä todennäköisesti vesittyi sensaatiomaiseen Major-voittoon.

Pelipaikkaa odotellessa s1mple on puuhaillut uuden CS2-koulutusprojektinsa parissa, missä hän itse antaa vinkkejä tulevaisuuden pro-pelaajille maksua vastaan. Tämän lisäksi hän on aktivoitunut Twitchissä, jossa hän striimaa CS-pelejään ahkerasti.

Pääosin FPL:ää eli Faceit Pro Leagueta pelaava ukrainalaistähti on saanut urallaan paljon kritiikkiä toksisuudestaan. Tästä saatiin hyvä esimerkki, joka tallentui myös videolle. Mies nimittäin kihisi kiukusta, kun tiimikaverina toiminut Monte-peluri Ali ”hAdji” Haïnouss missasi Miragen ikkunasavun.

Video lähti vähemmän yllättäen heti leviämään ja sai paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Tällä käytöksellä s1mple tuskin ainakaan lisää omia osakkeitaan pelaajamarkkinoilla, sillä hänestä täytyisi kaiken lisäksi maksaa järisyttävä siirtosumma.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Mapit: