Dota 2 -tähti ja maailmanmestari Topias Taavitsainen palaa pelikentille – etsii tiimiä MM-kisoihin

Topias Taavitsainen

Dota 2 -pelissä uskomatonta jälkeä tehnyt Topias ”Topson” Taavitsainen tekee paluun pelikentille, mutta ensiksi täytyisi löytää joukkue.

Taavitsainen ilmoitti jo hyvissä ajoin viime syksynä, että jättäytyy määrittelemättömän pituiselle pelitauolle. Nyt kipinä on syttynyt uudestaan ja mies on valmis tekemään paluun pelikentille. Suomalaisen edellinen joukkue OG onkin antanut Taavitsaiselle luvan etsiä uutta joukkuetta, sillä OG:n rosterissa on paikat tällä hetkellä täynnä.

Malesiassa perheensä kanssa asunut Taavitsainen on palaamassa takaisin Suomeen, joten uuden tiimin pitäisi löytyä Euroopan sisältä. Liikaa aikaa ei kuitenkaan ole, sillä The International -turnaus pelataan lokakuussa Singaporessa. Monet parhaimmat tiimit ovatkin lukinneet jo rosterinsa turnaukseen.

The International on palkintorahoilla mitattuna esportsin merkittävin turnaus, sillä viime vuonna palkintopotti oli 40 miljoonaa dollaria.

Taavitsainen on Dota 2 -pelin maailmanmestari vuosilta 2019-2020, joten kyseessä on pelin yksi suurimmista supertähdistä.

Topias Taavitsainen tekee paluun pelikentille

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat: