Video: Toukokuun kymmenen upeinta suoritusta – Myös Jamppi mukana

Nyt on luvassa todellista herkkua, kun toukokuun kymmenen kohokohtaa on kasattu yhteen. Aika laittaa vyö kiinni ja nauttia upeista frägeistä.

Viime aikoina CS:n parissa on ollut useita huipputurnauksia ja maailman aivan absoluuttinen kärki onkin nähty tositoimissa useamman kuukauden ajan. Turnaukset on toki siirretty onlineen, mutta muuten esports-kenttä on selvinnyt koronaviruksesta mukavasti. Pelaajamäärät ovat olleet isompia kuin ikinä, kun esimerkiksi CS:GO:ta pelasi parhaimmillaan yli miljoona samaan aikaan.

Toukokuun aikana pelatuissa matseissa nähtiinkiin todella paljon upeita yksilösuorituksia ja näistä on nyt saatukin kasaan upea kooste, joka ei jätä ketään kylmäksi. Videolta löytyy kolme minuuttia sellaista huippuluokan frägimättöä, että itse voi nostaa vain jalat pöydälle ja nauttia matkasta.

Videolta löytyy mm. ZywOon, kennyS:n, coldzeran ja ropzin kaltaisten pelaajien upeita suorituksia, joten tätä ei kannata missään nimessä missata. Suomalaisista mukaan pääsi ENCEä edustava nuori huippupelaaja Jamppi, joka antoi kylmää kyytiä maailmanlistan ykköselle Natus Vincerelle.

Toukokuun kymmenen parasta suoritusta

Tsekkaa myös: ENCE varmisti lohkon kakkossijan – alkulohko ilman tappioita


Pelaajat: ,,
Ottelut: