Rakastettu tubettaja Technoblade on kuollut – jätti koskettavan jäähyväisviestin

technoblade

Technoblade nimellä tunnettu Alex kuoli syöpään vain 23-vuotiaana. Hän keräsi Minecraft-videoillaan yli kymmenen miljoonaa fania.

Isossa arvossa pidetyn Technobladen kanavalla julkaistiin viimeinen video, jossa hänen isänsä toimii puhujana. Viimeinen video kantaa nimeä ”so long nerds” eli näkemiin nörtit.

23-vuotias Technoblade sairasti sarkoomaa eli tukikudossyöpää, joka lopulta voitti taistelun nuorta tubettajaa vastaan. Syöpäkamppailu kesti yli vuoden, mutta lopulta leikkaukset ja kemoterapiahoidot eivät auttaneet rakastettua sisällöntuottajaa.

Yli 41 miljoonaa kertaa katsotulla jäähyväisvideolla Technobladen surun murtama isä kertoo poikansa puolesta hänen viimeiset kiitoksensa faneilleen. Jäähyväisviestissä annetaan myös tunnustusta siitä, että tilaajien ansiosta hänen sisaruksensa voivat halutessaan opiskella ilman huolen häivää.

Technoblade tunnettiin Minecraft-pelistä, josta hän loi sisältöä 12,4 miljoonalle seuraajalleen. Hän oli todella pidetty luonteensa ja huumorintajunsa vuoksi. Lisäksi hän teki paljon hyväntekeväisyyttä, jota pidettiin suuressa arvossa yhteisön kesken.