Forbes listasi tubettajien kärkikymmenikön – näin paljon tienaa kolme parasta

forbes

Forbes teki listauksen eniten tienaavista tubettajista, joista kolmen parhaiten ansaitsevan tulot julkaistiin.

YouTubella elantoaan ansaitsevia tubettajia on nykypäivänä jo järisyttävä määrä, sillä kaikenlainen sisällöntuotanto on kasvanut vuosi vuodelta. Samalla isot rahasummat houkuttavat ihmisiä, sillä parhaiten ansaitsevien tubettajien tulot ovat jättimäisiä.

Listan kärkeä pitää suosittu 23-vuotias MrBeast, joka on oikealta nimeltään Jimmy Donaldson. Mies lahjoittaa videoillaan rahaa ja tavaraa ventovieraille ihmisille, kuten pizzaläheteille ja muille striimaajille. Hänen tulonsa vuodessa ovat Forbesin mukaan 54 miljoonaa dollaria (47,6 miljoonaa euroa).

Toista sijaa pitää Jake Paul, joka on herättänyt paljon keskustelua nyrkkeilyotteluillaan. Lisäksi hän on ottanut kantaa koronapandemian olemassaoloon, joka on aiheuttanut suuria tunteita. Forbes kertoo hänen ansioikseen 45 miljoonaa dollaria (39,7 miljoonaa euroa).

Kolmanneksi eniten tienaava on Markiplier eli Mark Fischbach, joka tienaa 38 miljoonaa dollaria (33,5 miljoonaa euroa). Hän on noussut suosioon pelejä pelaamalla, mutta tienaa myös Unnus Annus -sarjaansa liittyvillä vaatteilla, jotka ovat iso osa hänen tuloistaan.

Koko kärkikymmenikön pääset lukemaan Forbesin sivuilta, jonne pääset painamalla tästä.