Tähtipelaaja Twistzz jättää Liquidin – tilalle tulossa brasiliaslegenda Fallen

Twistzz

Team Liquidin pelaaja Russel ”Twistzz” van Dulken ilmoitti yllättäen IEM Global Challengen finaalien jälkeen, että hän vaihtaa seuraa.

Nuori kanadalaistähti Twistzz jättää Team Liquidin yhteisymmärryksessä organisaation kanssa. Pelaaja on nuoresta iästään huolimatta edustanut joukkuetta jo kolme ja puoli vuotta. Kanadalaisen seuraavat askeleet ovat vielä epäselvät, mutta mies itse vihjaili menevänsä pelaamaan EU-alueelle.

Hävityn finaalin jälkeen asiasta ilmoittanut Twistzz on varmasti iso pala paikattavaksi, sillä hän on ollut parhaimmillaan joukkueen kantava voima. Liquid on kuitenkin nitr0n lähdön jälkeen kaivannut todella paljon niin IGL:ää kuin AWP-pelaajaakin, joten sinällään tuleva siirto on enemmän kuin ymmärrettävä.

Rush B Median mukaan huhut kertovat, että Liquidin viimeinen palanen olisi Gabriel ”Fallen” Toledo, joka on yksi legendaarisimmista pelaajista CS:n parissa. Mies on ollut pelissä mukana jo 1.6 versiosta saakka ja jatkaa edelleen pelaamista kovalla tasolla.

Fallen on viettänyt viimeisimmät kuukautensa MIBRin penkillä, johon hän pyysi siirtoa, kun joukkuekaverit fer ja TACO saivat penkkikomennuksen. Nyt legendaarinen pelaaja on saamassa huikean mahdollisuuden, jos siirto todella toteutuu. Tämä tarkoittaisi myös sitä, että Toledo ja Jake ”Stewie2K” Yip palaisivat jälleen tiimikavereiksi.

Siirron toteutuessa Liquidin kokoonpano näyttäisi tältä:
Jonathan ”⁠EliGE⁠” Jablonowski
Keith ”⁠NAF⁠” Markovic
Jake ”⁠Stewie2K⁠” Yip
Michael ”⁠Grim⁠” Wince
Gabriel ”⁠FalleN⁠” Toledo

Jason ”⁠moses⁠” O’Toole (valmentaja)

Russel ”⁠Twistzz⁠” Van Dulken (penkitetty)

 


Pelaajat:
Joukkueet: