Unelma sirpaleiksi – ENCE kaatui saappaat jalassa Majoreilla

ENCE Major

Suomalaisorganisaatio ENCE joutui tyytymään kolmanteen tappioon Legends Stagella, kun MOUZ voitti kuolemanottelun.

ENCEn taival PGL Major 2021 –turnauksessa tuli päätökseensä, kun joukkue hävisi Legends Stagella kolme ottelua peräkkäin. Ensimmäisessä matsissa vastustajaksi asettui Gambit, toisessa Liquid ja kolmannessa vastassa oli uudella nimellä operoiva MOUZ.

Illan kuolemanpelissä ensimmäisenä karttana nähtiin Mirage, jonka ENCE valitsi. MOUZ oli kuitenkin tehnyt kotiläksynsä hyvin ja oli alusta alkaen valmiina ENCEn yrityksiin. Lopulta kartasta tuli todella yksipuoleinen, sillä vastustaja nappasi voiton numeroin 16-6.

https://twitter.com/mousesports/status/1454853055531335682
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

ENCE joutuu kotimatkalle

Toisena karttana matsissa nähtiin Vertigo, johon doto ja kumppanit saivat aivan loistavan lähdön. Pelin edetessä MOUZ sai kuitenkin juonen päästä paremmin kiinni ja kuroi eroa umpeen kierros kierrokselta.

Puolustavalla puolella momentum jatkui ja ENCE hakkasi päätään seinään. Ropz joukkueineen laittoi pystyyn sellaisen puolustusmuurin, että suomalaisorganisaation tiimi oli täysin aseeton. Tämän myötä ottelu meni MOUZille 16-10 ja ENCEn turnaus päättyi.

Joukkue voi silti olla todella ylpeä suorituksistaan, sillä Legends Stagella on mukana todella kovia tiimejä. Pääsy tähän vaiheeseen oli ehdottomasti jo iso voitto ENCElle.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,