Upeaa ENCE! – Paikka IEM Katowicen lohkovaiheeseen varmistui tiukan väännön jälkeen

ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCE varmisti paikkansa IEM Katowice 2022 -jättiturnauksen lohkovaiheessa, kun se kaatoi GODSENTin.

Eilen karvasta kalkkia niellyt ENCE sai tänään uuden mahdollisuuden, kun GODSENT haastoi joukkueen. Panoksena matsissa oli paikka Katowicen pääturnaukseen, joten voittajalle oli luvassa todellista herkkua.

Matsi alkoi ENCEn valitsemalla Nukella, jossa joukkue dominoi peliä täydellisesti. Brasilialaisvastustajalla ei ollut mitään palaa, kun hades ja kumppanit painoivat taululle tylyt lukemat 16-5.

Tästä edettiin Ancientiin, jossa vastustaja laittoi paljon paremmin kampoihin. Ottelun varsinainen peliaika oli todella tiukkaa vääntöä ja eteni aina jatkoajalle asti. Jatkoilla brassivastustaja näytti mahtavaa venymiskykyä ja taisteli itsensä 22-19-voittoon.

ENCE jatkaa lohkovaiheeseen

Kaikki jäi näin ollen kiinni Miragesta, joka ratkaisi ottelun. Puolia vaihdettaessa tilanne oli todella tasainen, mutta CT-puolelle päästyään ENCEn puolustus oli aivan maailmanluokkaa ja GODSENT joutui näin ollen tyytymään 16-11-tappioon.

https://twitter.com/ESLCS/status/1494009669156806656
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Voiton myötä ENCE jatkaa IEM Katowicen lohkovaiheeseen, josta on mahdollisuus edetä Spodek-areenalla pelattaviin pudotuspeleihin. Tämä olisi varmasti erityinen kokemus, sillä Dycha ja hades pääsisivät pelaamaan kotiyleisönsä eteen.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,