Uskomaton tapahtumaketju Major-karsinnoissa – pommi ei spawnannut kierrokselle

Vertigo ESIC venäläislupaus major

Eternal Fire ja Dignitas pelasivat Major-karsinnoissa ottelun, josta puhutaan varmasti vielä pitkään.

Tänään alkanut Euroopan ensimmäinen RMR-turnaus herätti heti keskustelua, kun Eternal Firen ja Dignitaksen välisessä jännitysnäytelmässä tapahtui kummia.

Jatkoajalle venynyt Major-karsintaottelu nimittäin oli jännittävässä tilanteessa 20-19, kun Eternal Fire oli T-puolella. Kierros eteni normaaliin tapaan ja lopulta Dignitas voitti rundin ja tasoitti ottelun 20-20. Tämän jälkeen kuitenkin selvisi, että hyökkäävälle puolelle ei ollut spawnannut pommia ollenkaan.

Tilanteesta alkoi pitkä tauko, jossa selvitettiin, miten tästä edetään. Yleensä säännöt menevät niin, että rundia ei pelata uudelleen, jos damagea on tehty. Tästä syystä oli melko yllättävää, että kyseinen kierros pelattiin uudelleen ja tällä kertaa Eternal Fire vielä voitti rundin.

Lopulta turkkilaisjoukkue voitti koko ottelun lukemin 22-20, jonka myötä Dignitas joutuu pelaamaan loput Major-karsintaottelunsa selkä seinää vasten. Tilanne on puhuttanut paljon, sillä monien mielestä Dignitas koki suurta vääryyttä, kun rundi pelattiin loppuun, vaikka he olivat sen jo kerran voittaneet.

Eternal Firen w0xic kommentoi tilannetta myös Twitterissä, jossa hän ilmoitti joukkueen huomanneen pommin puuttumisen vasta siinä vaiheessa, kun kierros oli 2v3-tilanteessa. Hänen mukaansa tämä aiheutti TeamSpeakissa ison hälinän, jonka vuoksi pelaajat yrittivät vain etsiä vihut ja voittaa kierroksen tällä tavalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.