Video: Uskomaton tilanne IEM Dallasissa – pelurit seisoivat vierekkäin ”ikuisuuden” huomaamatta toisiaan

iem

IEM Dallas 2024 -turnauksessa nähtiin todella erikoinen tilanne, kun Team Liquid ja 9z pelasivat toisiaan vastaan.

Team Liquid ja 9z taistelivat ylemmän kaavion ottelussa, kun molemmat ottivat avausmatseistaan voiton. Todella tiukaksi äitynyt matsi kääyntyi lopulta 9z:lle, joka onnistui nappaamaan voiton lukemin 2-1 (16-13, 9-13, 13-11). Samalla joukkue varmisti paikan IEM Dallas -turnauksen pudotuspeleihin.

Ottelun koomisin tilanne nähtiin ratkaisevana karttana pelatussa Dust2:ssa, kun Liquidin Felipe ”skullz” Medeiros ja 9z:n Nicolás ”buda” Kramer seisoivat pitkään vierekkäin näkemättä toisiaan. Miehet olivat lähes 40 sekuntia todella lähekkäin, mutta kumpikaan ei kääntynyt nappaamaan ilmaista frägiä.

Sinällään tällainen tilanne ei ole ainutlaatuinen, mutta tämä oli varmasti CS-historian pisin aika, kun kaksi pelaajaa on seisonut vierekkäin huomaamatta toisiaan. Lopulta tilanne kääntyi skullz:n eduksi, kun mies lähti puskemaan vastustajan selkään ja sai rundin kannalta elintärkeän infon.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.

IEM DALLASIN KAIKKIEN SUOMALAISEDUSTEISTEN JOUKKUEIDEN OTTELUT, TULOKSET JA LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT PAINAMALLA TÄSTÄ!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: