Uskomatonta OG! – Aleksib:n joukkue jatkoon puhtaalla pelillä

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib:n OG varmisti lohkovoiton, kun se kaatoi Complexityn B-lohkon ratkaisevassa ottelussa.

Suomalaispelaaja Aleksib:n joukkue on ollut mahtavassa vireessä koko ESL Pro Leaguen ajan, sillä tiimi ei ole hävinnyt otteluakaan lohkovaiheessa. Tänään jengillä oli viimeinen este kiivettävänään, kun Complexity yritti ryöstää lohkovoiton itselleen.

B-lohkon ratkaiseva peli alkoi OG:n valitsemalla Miragella, joka lähti todella tasaisesti liikkeelle. Complexity pääsi puolustamaan ensin ja onnistui keräämään kiitettävät yhdeksän kierrosta. Toisessa osiossa vastustaja ei ollut enää yhtä terävällä pelipäällä, vaan valde ja mantuu johdatti joukkueensa 24 frägin turvin upeaan 16-13-voittoon.

https://twitter.com/ESLCS/status/1430958191203045383

Toisena mappina päästiin ihailemaan Nukea, jossa Aleksib ja kumppanit ovat olleet myös vahvoja. Alku ydinjätemaahan oli kuitenkin karmaiseva, kun Complexity rökitti itsensä nopeasti 6-0-johtoon. Tämä ei kuitenkaan katkaissut OG:n selkärankaa, vaan joukkue löysi jälleen uuden vaihteen ja tuli upeasti peliin mukaan kaventaen tilanteen lopulta 8-7.

Toinen osio olikin sitten silkkaa näytöstä, kun suomalaispelaajan taktiikat mursivat Complexityn puolustuksen kerta toisensa jälkeen. OG oli koko puoliskon upeassa lennossa ja otti näyttävän voiton lukemin 16-12. Tämän myötä joukkue nappasi sekä lohkovoiton että suoran paikan puolivälieriin, jotka alkavat kahden viikon päästä.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,